logo

Найближча аптека:Аптека №31, Київ, просп. Науки, 4

Гаряча лінія 044 407-90-90

“Барви дитинства” творять наші діти

І на цій планеті діти

В мирі й дружбі хочуть жити”

У адмінприміщенні КП “Фармація” проходить виставка-конкурс дитячої творчості “Барви дитинства”, присвячена Міжнародному дню захисту дітей.


Міжнародний день захисту дітей у всьому світі відзначають 1 червня. Цій традиції вже 68 років — у 1950 році 51 країна світу з ініціативи Міжнародної демократичної федерації жінок вперше відзначила День захисту дітей, а згодом це починання підтримала ООН, проголосивши одним зі своїх пріоритетів захист прав, життя і здоров'я дітей.

Ну, а для нас наші діти — це найдорожче і наймиліше, що в нас є. Ми вкладаємо у них своє серце і душу, пишаємося їхніми досягненнями. І з радістю ділимося витворами їх маленьких пальчиків, дивуємося вправності цих тендітних ручок, натхненню, з яким вони віддаються процесу творчості.

Організована нині виставка робіт дитячої творчості — це складова корпоративної культури підприємства, адже такі заходи сприяють єднанню нашого великого колективу. Звичайно, що виставка-конкурс передбачає винагороду — дітки, чиї роботи комісія визнає кращими, будуть відзначені грамотами та подарунками від адміністрації КП “Фармація”.