logo

Найближча аптека:Аптека №31, Київ, просп. Науки, 4

Гаряча лінія 044 407-90-90

Найбільша онкологічна клініка в Україні відкрила нові корпуси

Нещодавно у Першому приватному онкологічному науковому центрі імені Академіка Юрія Спіженка відбулося урочисте відкриття нових лікувальних та діагностичних корпусів, приурочене 67-річчю з дня народження видатного українського онколога, академіка, першого Міністра охорони здоров'я України Юрія Прокоповича Спіженка.





В урочистій церемонії відкриття нових корпусів разом з керівниками медичного центру “Клініка Спіженка” Наталею та Олегом Спіженко взяв участь генеральний директор КП “Фармація” Руслан Світлий.


Центр онкології Клініка ім.Ю.П.Спіженко — це перший приватний онкологічний науковий центр в Україні і один з найбільших таких центрів у Східній Європі. Відкриття нових корпусів Клініки — це свідчення того, що в Україні розвивається інноваційна якісна медицина, яка через новітні технології рятує життя не лише українцям, але й хворим із понад 30 країн світу.


Стараннями засновниці та президента Першого приватного онкологічного наукового центру імені Академіка Юрія Спіженка Наталії Спіженко та генерального директора “Клініки Спіженка” Олега Спіженка, всього колективу онкоцентру Клініку вдалося перетворити на лікарню повного циклу для всієї родини, де пацієнти можуть отримати весь комплекс медичних послуг: консультацію провідних спеціалістів, діагностику на найсучаснішому високотехнологічному обладнанні, хірургічну допомогу тощо. Крім того, Центр онкології застосовує всі методи лікування онкологічних захворювань: хірургія, радіохірургія, КіберНіж, хіміотерапія та променева терапія. За роки роботи “Клініка Спіженка” допомогла 50 тисячам пацієнтів із 32 країн світу.


Варто зазначити, що Центр онкології Клініка ім.Ю.П.Спіженка велику увагу приділяє науковій складовій своєї роботи, а також займається освітньою діяльністю. За 7 років роботи в Першому приватному Онкологічному науковому центрі імені Академіка Юрія Спіженка створено 5 клінічних наукових кафедр Національної медичної академії післядипломної освіти ім.П.Л.Шупика, Школу молодих онкологів, Школу медичних фізиків, навчальний центр радіологів та рентгенологів України та інші.


На запрошення керівників медичного центру “Клініка Спіженка” Наталії та Олега Спіженко на території Клініки була відкрита аптека №47 КП “Фармація”. Аптека обслуговує пацієнтів Клініки та мешканців селища Капітанівка, і вже заслужила багато позитивних відгуків від усіх відвідувачів. У “Книзі відгуків” відвідувачі аптеки дякують її персоналу за доброзичливе ставлення, уважність та співчуття до чужого болю, а керівництву Клініки — за можливість придбати все необхідне на місці, не виїжджаючи для цього до Києва, адже комунальна аптека забезпечує необхідну номенклатуру препаратів, має всі ліцензії та гарантує якість ліків.