logo

Найближча аптека:Аптека №31, Київ, просп. Науки, 4

Гаряча лінія 044 407-90-90

Команда українських медиків завоювала титул Чемпіонів світу в Vogel Cup 2015

10 серпня 2015 року, на головній спортивній арені країни - НСК «Олімпійський», відбулася урочиста церемонія нагородження Української команди «MASTERS», яка перемогла на Чемпіонаті світу з футболу серед медиків в 2015 році. За особливий внесок у популяризацію здорового способу життя та гідне представлення української медичної громади на міжнародному рівні було нагороджено 32 українських медика, які з честю представили Україну на світовій футбольній арені.

На Чемпіонаті світу з футболу серед лікарів, який проходив цього літа в Каліфорнії (США), команда українських медиків завоювала титул Чемпіонів світу в Vogel Cup 2015 у віковій категорії старше 45 років (команда «Masters») і завоювала четверте почесне місце в Morell Cup для команди лікарів у віковій категорії 25-45 років.

У нагородженні взяли участь: Ігор Жданов, міністр молоді та спорту України; Віктор Шафранський, заступник міністра охорони здоров'я України; Ольга Богомолець, народний депутат України, радник Президента України; Олексій Платонов, радник департаменту культурно-гуманітарних питань міністерства закордонних справ України та Валентин Груздєв, генеральний директор Державного підприємства «Національний спортивний комплекс« Олімпійський» та Олег Соленко, ветеран футболу.

Також  в урочистому нагородженні прийняли  участь Віталій Кузора, Директор департаменту управління продажами КП « Фармація», який разом з видатним українським футболістом   Владиславом  Ващуком  відзначили футболістів-медиків   почесними медалями.

- Ми завжди пишалися і будемо пишатися українською медициною, які б складні часи вона не переживала. Тому що наша медицина - це, насамперед, люди, які з честю та гідністю виконують свої професійні обов'язки, роблять все можливе для того, щоб зберегти життя українців і врятувати здоров'я української нації, і при цьому знаходять час, щоб популяризувати Україну та здоровий спосіб життя за кордоном, - відкрила нагородження Ольга Богомолець, народний депутат України, радник Президента України.

Українська команда «MASTERS» є членом Всеукраїнського об'єднання «Українська футбольна асоціація медиків» (УФАМ). Важливим досягненням асоціації є завойоване право проведення Чемпіонату світу серед лікарів 2017 в Україні. Так, матчі чемпіонату відбудеться в Києві, а головні матчі, у тому числі і фінал, пройдуть на головній спортивній арені країни - НСК «Олімпійський». Подія такого рівня відбудеться вперше в Україні.